Szerzőjogi információk


A puzzlepix.hu weboldal a PuzzlePix Kft. („Szolgáltató”) által működtetett internetes szolgáltatás. Az oldalra belépő elfogadja az oldal használatára vonatkozó feltételeket, függetlenül attól, hogy a rendszer szerződéses, regisztrált felhasználója, vagy nem regisztrált látogató.

A weboldal, valamint az oldalakon megjelenő összes anyag, információ, adat, tartalom, szöveg, grafika és kép, továbbá ezek tartalma, működési elve, kialakítása és elrendezése szerzői jogi védelem alatt állnak. A tartalom felhasználási jogának megvásárlása minden esetben egyedi megrendelői szerződéshez kötött.

Szolgáltató fenntart valamennyi jogot, amely a weboldal egészének vagy bármely részének másolásával, vagy feldolgozásával kapcsolatos. A weboldal bármely részének bármilyen eszközzel és formában történő kereskedelmi forgalomba hozatala, terjesztése, továbbadása, sugárzása, közvetítése, tárolása, többszörözése, további felhasználása, illetve letölthetővé tétele Szolgáltató előzetes írásos engedélye nélkül tilos.

A jogtalan felhasználás büntető- vagy polgári jogi következményeket von maga után.