Rólunk


Az oldalról

A PuzzlePix a shutterstock.puzzlepix.hu (továbbiakban Weboldal) oldalon a Shutterstock magyarországi képviselőjeként a Shutterstock jogdíjmentes (Royalty Free, RF) képeit forgalmazza kereskedelmi, és sajtó célokra. A Weboldalon található fotók felhasználói jogait értékesítjük, az egyes licencekre (Standard, Bővített) vonatkozó korlátozásokkal.

A Weboldal bárki, 18. életévét betöltött személy, megvásárolhatja a fotók felhasználási jogait.

Az igényelt fotó, a fizetést követően nagyfelbontásban töldőik le a Weboldalról.

Rendelés, fizetés menete

Regisztrációhoz kérjük, hogy a www.puzzlepix.hu oldalon regisztráljon a szükséges adatok megadásával.

Ha már regisztrált, úgy regisztrált vásárlóként felhasználónevével és jelszavával lépjen be és kezdje meg a vásárlást. A megvásárolni kívánt fotó oldalán, a használni kívánt licenctípus megadásával majd a Vásárlás gombra kattintva megkezdheti az adott fotó megvásárlását.

A megrendelés lemondása nem lehetséges. Mivel a Webáruházban vásárolható felhasználási jog a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 14. 29. § m, pontja alapján nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalomnak minősül.

A szerződési feltételek elfogadása

A vásárlást megelőzően, el kell fogadnia a felhasználási feltételeket, amely egyben azt is jelenti, tudomásul veszi, hogy a megrendelése fizetési kötelezettséget von maga után.

Fizetés

Honlapunkon jelenleg csak bankkártyás fizetéssel tudja megvásárolni a kívánt képet vagy csomagot.
A kiválasztott kép adatlapján, a "Vásárlás" gombra kattinva, Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. A megjelenő weboldalon, a K&H Bank fizetési szerverén, a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadva lehet a tranzakciót elindítani. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, melyet a tranzakció azonosítóval és a számlával együtt, a visszaigazoló levélben küldünk el. Sikertelen tranzakció esetén a Weboldal hibaüzenetben közli a hiba okát.
A vásárlást követően, sikeres tranzakció esetén, a Shutterstock.puzzlepix.hu oldalra visszaérkezve a megvásárolt kép letöltődik a kliens számítógépére.
Reklamáció bármelyik elérhetőségünkön, bármilyen formában benyújtható. Az árut, jellegéből fakadóan vissza nem tudunk venni és cserélni sem. Természetesen a banki számítógépes vagy a Weboldal programjából adódó hibákat orvosoljuk.
A letöltés váratlan megszakadása esetén, kérjük vegye fel kapcsolatot kollégáinkkal, akik segítenek a kép eljuttatásában.
Rendszerünk automatikusan elektronikus számlát küld email címére. Lehetőséget biztosítunk utólagos, átutalásos fizetésre is, kérjük, vegye fel kapcsolatot kollégáinkkal. Ha az email nem érkezne meg célszerű a spam mappát megnézni.

Egy adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók.

Kh Secpayment